3 oktober 2016

COTY 17

Inspiration

Häromveckan presenterade Akzo Nobel och Nordsjö ”Color of the year 2017” – Denim Drift. Ni kanske kommer ihåg 2016 års trendkulör som var Ochre Yellow och faktum är att man ser ockragult mer om mer i både mode och inredning nu i höst! Denim Drift är en anpassningsbar kulör som verkligen passar perfekt in i alla livs- och inredningsstilar och gör den till ett perfekt val för att reflektera vårt nya perspektiv för 2017!

Såhär säger Heleen van Gent, Creative Director, AkzoNobel Global Aesthetics Center:

”Vår granskning av internationell arkitektur och mode- och designtrender avslöjade att blå är kulören som är inne just nu. För att göra det relevant för ditt hem, valde vårt team av experter en blå som fungerar lika bra i ett kök som i ett sovrum. Blått är kulören i vår vardag, den finns på himmeln ovan för oss, på kläderna vi bär och från och med i år – kulören att måla på våra väggar.”

 
Upptäck Color of the Year 2017, Denim Drift och dess kompletterande färgpalett för att reflektera över tidens tecken och ta en titt på livet med nya ögon. Det är en vacker färgpalett som är trendig, enkel att förstå men ändå så nytänkande, sofistikerad och mångsidig.
 
Foto: Nordsjö Colour Futures 2017
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress