Idag kan jag presentera en riktigt fin tävling i samarbete med den personliga lilla webbutiken Epok Interiör. Epok Interiör drivs av en inredningsintresserad tjej som handplockar vackra inredningsdetaljer till sin webshop. Produkterna är från både välkända varumärken och från mindre producenter.
 
Nu har du chansen att vara med och tävla om ett presentkort värt 500 kronor att handla inredningsdetaljer för på Epok Interiör. Det enda du behöver göra är att klicka dig vidare till webshopen och i detta inlägget svara på följande frågor:
 
1. Vilken produkt är din personliga favorit i Epok Interiörs sortiment?
2. Varför skulle den inredningsdetaljen passa i just ditt hem?
 
Tävlingen är nu avslutad och vinnaren är Amanda som svarade 2015-06-15 | 08:43:24. Ett vinnarmail skickas till dig omgående! Grattis!
 
Vinnaren utses av Epok Interiör och beslutet kan inte överklagas. Vinsten gäller ett presentkort värt 500 kronor att handla för på Epok Interiör. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

 
Emma Nilsson

1. Det finns så mycket fint men om jag bara får välja en produkt så väljer jag nog Hübsch Korgen.

2. Jag älskar filtar men för tillfället ligger de bara vikta i en hög på golvet, tänk vad fint de hade passat i Hübsch korgen. Så fina stilrena korgar som samtidigt framhäver de vackra som ligger i. Perfekt hemma hos mig!

Anna Berling

1.Min personliga favorit är korgarna från Hübsch.

2.Jag flyttar snart till en ny lägenhet och om jag vinner så har jag den perfekta platsen bredvid fåtöljen i läshörnan. Med en pläd och några schyssta kuddar som jag nu sprang på i samma webbshop. Den sidan kommer jag definitivt besöka igen, vilken guldgruva!

sofiaa

Åh, vilken rolig tävling och såå fina saker!!

Min favorit är den svarta kudden som heter Fontana (http://www.epokinterior.se/store/p/textil-215434/kudde-fontana-484864). Den ser så himla mysig ut och skulle passa perfekt i min lilla studentlägenhet på 20 kvadrat, då jag precis bestämt mig för att svart är färgen jag vill ha mina detaljer i! Denna skulle få ligga på den lilla bäddsoffan jag snart ska försöka tränga in på rummet och skulle bli min perfekta dejt alla regniga sommarkvällar när jag skulle sitta där i soffan med en bok och en kopp te!

Hoppas, hoppas!

Maria Eriksson

Så himla kul med tävling!
1. Det måste vara postern "Print Monstera"!

2. Jag har nyligen flyttat till en lägenhet och har jobbat väldigt mycket med inredningen! Dock verkar det mest vara i markhöjd då mina väggar fortfarande är vita, tomma och tråkiga! Vill ha den bredvid min rustika betongkruka med svärsmorstunga i, och en fin ljuslykta i rose under!

Anonym

Notice lamporna är absolut favorit! Hade varit så snygg i vårt kontor som ska göras om nu! Lyser upp när man ska betala tråkiga räkningar!

catty

Min favorit är definitivt mässingskrukorna. Åh, så vackra. Skulle passa perfekt i mitt vardagsrum ihop med min tjusiga "bumlingen" i just mässing. En ny kruka är speciellt välkommen just nu eftersom min kära sambo slog sönder vår förra i samband med fönsterputsningen och än har vi inte hittat någon värdig ersättare. Förrän nu! :-)

Yohanna af Skovde

1. Skog fotoprint

2. Jag är från norrland men bor i Västra Götaland. Den bilden ser precis ut som hemma där jag kommer ifrån. Liksom bit av mitt hem i mitt hem. Nästan som en tillfällig teleport.

Linnéa Olsson

1. Min favorit är Geometric lantern
2. Min nya favoritväxt är kakus! Både stora som små och med denna otroligt fina lanterna hade jag satt i en liten kaktus!

Lena @mydearhome

1. Oj så mycket fint det fanns i shoppen! Så svårt att välja en enskild favorit :) Men måste nog säga bord/vägglampan i råsvart isf.
2. Vi har precis flyttat till hus och mycket saknas ännu inredningsmässigt, bland annat en nätt liten lampa till hallen som ska få stå på vårt lilla bord där. Jag har spanat in denna lampan tidigare men har fått vänta då mycket annat har fått bli prioriterat före istället. Att få vinna ett presentkort och äntligen få lite mysig belysning till hemmet i den inredningsstil jag älskar, skulle göra att jag skulle tjuta av lycka!

Therese

Fin tävling 😊👍 Jag skulle uppskatta timglaset med magnet. Detta skulle underlätta i vår vardag med barn som kräver millimeter rättvisa. För att spara osämja och tjafs och istället kunna ta tiden med detta snygga timglas och på så sätt kunna skapa en harmonisk vardag skulle ju bara vara så bra. Lugn, rättvisa och samtidigt en snygg inredningsdetalj. Kan det bli bättre? Med vänlig hälsning, Therese

Therese

Fin tävling 😊👍 Jag skulle uppskatta timglaset med magnet. Detta skulle underlätta i vår vardag med barn som kräver millimeter rättvisa. För att spara osämja och tjafs och istället kunna ta tiden med detta snygga timglas och på så sätt kunna skapa en harmonisk vardag skulle ju bara vara så bra. Lugn, rättvisa och samtidigt en snygg inredningsdetalj. Kan det bli bättre? Med vänlig hälsning, Therese

Anonym

Jag är helt kär i Lazio krukorna! Är tokig i vita krukor, för de fungerar till allt, men har på senare tid tyckt att det blivit lite för tamt... Så vita krukor med lite edge är precis vad jag skulle behöva :)

Vajb

Såå mycket fint! Var verkligen inte lätt att välja bara 1 favorit :)
Men vasen Vase Bari XXL-Grey var ju fantastiskt läcker! Eftersom jag flyttat till hus och nu har en trädgård som jag tar in blommor från så har jag insett att jag verkligen behöver fler krukor så att jag fylla hemmet med allt det vackra :)

Amanda

Jag blev helt kär i kuddfodralen i rosa & grått!(http://www.epokinterior.se/store/p/textil-215434/kuddfodral-isolde-grå-444650) Om 2 veckor flyttar jag & sambo till vårt sekelskifteshus som vi renoverat varsamt i 3 år. Förstå att vi har längtat! Dessa kuddar skulle göra sig så fina i vår gamla kökssoffa! Trevlig hemsida, en ny favorit :) Med vänlig hälsning Amanda

Ingamay

Tack för tipset till denna webshop. Jag har länge letat efter en fönsterlampa till mitt matrum och här hittar jag den direkt. Lampfoten Notice Tablelamp i råsilver blev min absoluta favorit och den kommer bli så fin i mitt fönster med bara en glödlampa eller kanske en lampskärm av trasor.

Sofia

1. Fanns mycket fint - men min favorit är nog
Lykta Santa Barbara
2. Den skulle passa perfekt i min och min pojkväns nya lägenhet - har varit på jakt efter en lykta att ha i sovrummet eller i vardagsrummet - en lykta ger verkligen det lilla extra hemtrevliga till ett rum tycker jag. Och denna var fantastiskt fin och skulle passa fint in med resten av vår inredningsstil!

Diana

Från att sambon i torpet ej kunnat stå rakt
ska vi flytta i höst och få högt i tak
så nu gör jag ett försök
att vinna Taklampan Kitty till vårt nya kök.
Den är min favorit hos Epok Interiör
Slår med hästlängder fula lysrör!

Katja

Jag älskar den geometriska ljuslyktan i koppar. Jag har några koppardetaljer i mitt sovrum - fina kuddfodral med koppardetaljer och tillsammans med min beiga matta från Ellos och underbara vita taklampa EOS från Vita börjar sovrummet få en riktigt bra form. Det saknas nu bara det där lilla, lilla extra vilket såklart den här underbara ljuslyktan kan hjälpa till med! :)

Emma Hammarstedt

1. Den stora mässingskrukan är såå fin!
2. Vi håller på och inreda barnkammaren till vårat efterlängtade första barn som beräknas komma 25/7. Där har jag bestämt mig för att bara använda naturmaterial och behöver något som lyser upp på skänken i mörkt trä med mässingshandtag. Den här krukan hade varit perfekt!!

Emma Hammarstedt

1. Den stora mässingskrukan är såå fin!
2. Vi håller på och inreda barnkammaren till vårat efterlängtade första barn som beräknas komma 25/7. Där har jag bestämt mig för att bara använda naturmaterial och behöver något som lyser upp på skänken i mörkt trä med mässingshandtag. Den här krukan hade varit perfekt!!

Lisa

1. Min personliga favorit är alla kuddar! Hallå, HUR SKULLE MAN KUNNA VÄLJA BARA EN!? Vill ha en av varje att pryda soffan med
2. Efter ett tag är det helt enkelt dags att bara byta ut alla kuddar så får man nästan som en helt ny soffa! Jatack! 😍

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress