Häromdagen beklagade jag mig lite grann på Instagram (@sofiasinredning, om ni vill följa mig där) att jag längtar så himla mycket tills vi tar tag i renoveringen av matsal och vardagsrum. Matsalen är ju ändå ljus och fin kan man tycka men kollar man närmre så har tapeten spruckit lite här och där. Vardagsrummet med soffan visar jag inte så mycket bilder ifrån, men när vi hade matsal där inne först så såg det ut såhär. Jag gillar verkligen inte medaljongtapeten till våran mörka soffa. Rummet i sig får gärna ha mörka väggar, men gärna då enfärgat så att man kan sätta upp tavlor på väggarna.
 
Planen för de här rummen är att riva ut golvet och lägga in ett massivt furugolv som vi numera också har på övervåningen. Taket skall ner och istället skall vi spika upp pärlspont. Väggarna skall gipsas och målas eller tapetseras och på sikt skall även alla fönster på huset bytas ut till gammaldags spröjsade. Men den dagen kommer dröja tyvärr, det blir när vi sätter ny panel på fasaden om typ 100 år (känns det som iaf..!)
 
 
Hyacinterna sjunger på sista versen då de här bilderna togs för några dagar sedan när solen lyste så fint, så nu är allt som påminner om julen borta!
 
Foto: Sofia Sjöberg
 
Ida

Vilken fin skänk som skymtar fram i bakgrunden! Vart har du hittat den? :)

Svar: Den är köpt begagnad och har sedan målats 😊
Sofias Inredning

Nadia Kaplan

Hvor ser det fint og stilrent ud :)
Rigtig dejlig indretning.

Rigtig god dag.

Amanda

Vart är bordet ifrån?

agneta

Jag säger bara wooooow, vilken pärla till blogg jag ramlade över när jag sökte på DIY tips. Den fungerade som en omedelbar C vitamin på mig, och jag ser fram emot att studera den ingående efter jobbet idag.

Mina komplimanger!

Agneta, Österlen

Svar: Men tack snälla :) Så glad jag blir!
Sofias Inredning

Karinas heminredningsblogg

Jag är SÅ glad att jag hittat din blogg och lagt in den i bloglovin! :)

Svar: Men åh tack snälla för fina ord. Så glad jag blir :)
Sofias Inredning

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress