Jag har ju tidigare visat er resultatet av mitt examensarbete som jag gjorde på Göteborgs Stadsmuseums museibutik. I vårat examensarbete ingick det även att planera, bygga upp och presentera en monter i en gemensam examensutställning som vi i klassen hade i onsdags förra veckan, vilket jag visade glimtar ifrån i ett tidigare inlägg. Tanken var att montern skulle spegla vad ens examensarbete gått ut på och vad man har genomfört för projekt.
Jag valde att i första hand fokusera på det ena utav de två olika teman jag hade i mitt examensarbete, så fokus var det "våriga plantera-temat" och så plockade jag endast in några detaljer från mitt andra tema som var "Hamnstaden Göteborg" och här nedan ser ni resultatet! :)
 
Mitt examensarbete handlade om att öka försäljningen på produkter genom att inspirera och sälja på känsla, vilket gjorde det ganska enkelt för mig att planera min monter då jag älskar att skapa inspirerande miljöer! :) Montern fick max vara 120 cm x 250 cm så det fanns inte så mycket utrymme att jobba med men jag är ändå väldigt nöjd med resultatet! :)
 
Kulören jag målat både väggen och hyllorna i heter s3005-g20y. Väggfärgen är Inova Xtramatt från Nordsjö och ger en riktigt härligt matt känsla, likaså lackfärgen som är målad i Nordsjös Superfinish med en glanshet på 5.
 
 
Typiskt nog kom inte mina beställda visitkort fram i tid så sent kvällen innan utställningen fick jag göra en nödlösning vilket resulterade i att jag designade och printade ut tillfälliga visitkort på en vanlig skrivare. Men det blev ju ganska bra ändå :)
 
Foto: Sofia
 
Emmelina le Claire

Jättefint, bra jobbat. Jag blev som vanligt inspirerad! Lycka till nu, härligt att du är klar! :D

ida

Supersnyggt!!!!

Annelie/Svart, vitt & rött

WOW! Superfint stylat! Självklart inspirerad! Det här hamnar i inspirationsmappen! Tack!

Svar: Ååh tack snälla! Va glad jag blir! :)
Sofias Inredning

Lise

SÅ SNYGGT. Älskar färgsättningen! och stylingen såklart! Vad händer nu? Starta eget?

Svar: Men tack snälla! Blir jätteglad! :) Ja till och börja med så blir det nog någon kombination av "vanligt" jobb och eget företag, för att se hur det går och så. En spännande tid framöver :)
Sofias Inredning

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress