Att springa på loppis ett par gånger i veckan som jag gjorde innan vi fick barn hör inte till vanligheterna nuförtiden. Faktum är att sedan Klara kom till världen så har jag nog bara varit på loppis 5-10 gånger faktiskt. Självklart kan man ta med sig henne i barnvagnen men det blir väldigt sällan några riktigt bra fynd då. Det är trångt att komma fram och man får kanske välja bort vissa hyllor där folk trängs och det är svårt att komma intill.
 
Jag vet inte hur loppistokiga folk är runt om i landet men i Alingsås är det loppishysteri. Här köas det redan en timme innan öppning och folk verkligen springer in för att norpa godbitarna. Nää, därför går jag helst själv på loppis - utan barn ;)
 
 
Det blev iallafall ett fynd i somras under stadens alléloppis som numera är en tradition i Alingsås. Jag hittade den här fina nötknäckaren i metall för typ 30 kr om jag minns rätt. Man behöver ju inte ha den till att knäcka nötter i utan man kan t.ex förvara smycken eller varför inte flingsaltet i den? Hur som helst så tycker jag att den är vansinnigt fin att kolla på och är den inte lite lik den här valnötsasken från Oscar & Clothilde? :)
 
 
Dessa elefantöronbebisar...
Jag har hur många som helst och skulle nästan kunna sälja dem i en egen elefantöronbutik snart, hihi ;)
 
Gillade ni det här inlägget? Klicka gärna på det lilla hjärtat här nedanför <3 Tack!
 
Foto: Sofia Sjöberg
Emilia

Älskar valnötsskålen! Älskar även den hysterin innan en loppis öppnar, så har vi det även i minibyn jag kommer från, två gånger om året. Folk är som galna och det är så himla kul, haha!

Svar: Hahaha ja det kan både vara roligt och jobbigt. Fast jag skrattar nog mest för att jag tycker att det är helt galet, jag menar - jobbar inte folk kl 13 på en onsdag? Nej för då är halva min stad på loppis hehe.
Sofias Inredning

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress