Tack så mycket för alla grattishälsningar angående vårat husköp. Ingen var gladare än vi! Dessvärre har det i efterhand kommit fram, för oss, betydelsefull informtion vilket gör att vi inte vågar genomföra affären då vi är tämligen säkra på att huset kommer minska i värde.
 
De här dagarna som gått har varit som en berg-och-dalbana som verkligen tagit på krafterna. Från att ha varit så himla lyckliga och svävat som på moln över att vi lyckats köpa vårat drömhus, till att känna förtvivlan övar att eventuellt ha sabbat våran framtid. Som tur var hade vi "öppet köp" och fick dra oss ur affären och trots att man är superledsen för det som inträffat känner vi just nu lättnad över att vi kunde dra oss ur på ett smidigt sätt.
 
Det var helt enkelt inte meningen den här gången och vi är säkra på att ett bättre hus väntar på oss framöver! :)
 
Anna

Så tråkigt men skönt ändå att det löste sig smidigt för er! Lycka till med husletandet! Är säker på att ni kommer hitta ert drömhus så småningom! :)

Svar: Tack snälla! Ja det tror vi också :)
Sofias Inredning

Pernilla Plaza Interiör

Ja visst var den fin! SÅ TRIST med huset, förstår besvikelsen. Idag ska vi besikta vårt...

Svar: Ja det är det verkligen, men det dyker snart upp något annat tror jag :) Åh spännande, håller tummarna för att det inte dyker upp något oväntat då! :)
Sofias Inredning

Sofia

Åh nej! Vad tråkigt..men skönt att ni kunde dra er ur. Förstår besvikelsen dock när man är inställd på något så stort och roligt! Det kommer fler hus och ni kommer att hitta ert hus, det är jag övertygad om!

Svar: Ja man har ju i tankarna redan flyttat in i huset ;) Men som sagt, det kommer något annat! :)
Sofias Inredning

Camilla å

Då var det inte meningen att ni skulle bo där! Drömhuset dyker nog upp så småningom!!

Jeanette

Så tråkigt att det blev så, men tur på samma gång så ni inte skulle behöva ångra er sen. Husköp är ju stort och det ska ju bli rätt.
Vi är också mitt uppe i husletandet och det är verkligen en bergodalbana av hopp och besvikelse:) Just nu ser det lovande ut att vår husjakt snart är slut, så vi är väldigt spända nu tills det är bekräftat och klart.

Ellen

Åh...typiskt!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress