Här hemma håller vi på att planera inför ett framtida projekt, nämligen vårat uterum. I vårat befintliga uterum så är ytorna riktigt slitna och det är inte annat än att man helst inte tar sina gäster dit ut, vilket är jättetråkigt. Nu har jag och Joel iallafall kommit överrens om att vi troligtvis kommer bygga ett dubbelt så stort uterum, vilket innebär fler möjligheter till större middagsbjudningar.
 
Vi kommer ha plats för ett stort middagsbord med många sittplatser, en liten soffa/fåtölj att sitta och chilla i, plus en rejäl och snygg förvaringsbänk för grillverktyg, krukor m.m. Utanför uterummet kommer det bli en liten terrass och där hade det varit fint att ha ett rejält parasoll som skuggar vid behov. Som jag längtar!
 
Då detta är ett ganska stort projekt som ligger på framtiden, så är det inte riktigt dags att slå till på alla utemöbler och detaljer än - men att redan nu börja kika runt och se vad som finns på marknaden kan väl inte skada... :) 
 
Visst låter detta som ett roligt framtida projekt? Hur inreder ni era uterum, terrasser och balkonger? Tipsa mig! :)
 
Detta inlägg presenteras i samarbete med Soffadirekt.se
 
 
Junitjej

Kanonfina utemöbler!

Inredningshjälpen

Du har väl inte missat att spana in de snygga utemöblerna från italienska Ethimo? Marknadens snyggaste design och högsta kvalitet!

Kram Anette

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress