Idag har jag glädjen att presentera en tävling i samarbete med Confident Living som är en av Sveriges ledande återförsäljare av möbler och heminredning på nätet. Confident Living erbjuder Sveriges största utbud med över 15.000 varor från svenska och internationella varumärken för alla stilar, alltid med fri frakt över hela Sverige. 
 
Just nu har ni chansen att vinna ett superfint pris i mässing från Skultuna, där vinnaren får välja sin favorit bland produkterna nedan. Kanske en julklapp till dig själv eller någon annan? Blir det den vackra och klassiska ljusstaken Liljan (värde 698:-), ljuslyktan Celestial (värde 598:-) eller de söta värmeljushållarna Kin i set om tre stycken (värde 498:-)?
 
Såhär tävlar du:
- Följ @confidentliving på Instagram.
- Välj ut en produkt i mässing ur Confident Living´s sortiment, och motivera i kommentarsfältet varför du gillar just denna! (Tips! Sök på ordet "mässing" i sökrutan) Tävlingen avslutas 17/12 kl 21.00!
 
Tävlingen är avslutad. Tack för alla fina bidrag!
Grattis till Christina Udd som svarade den 11/12 kl 15.43. Ett vinnarmail har skickats till dig :)
 
 
 
Vinnaren utses av ConfidentLiving.se och beslutet kan inte överklagas. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinsten gäller en produkt.
 
Carin

Den nya ljuslyktan, ny för mig i alla fall, Lunar tyckte jag var väldigt vacker. Kan tänka mig att den ger ett läckert återsken på omgivande ytor då den är tänd.

Svar: Tack för din medverkan i tävlingen, och lycka till! :)
Sofias Inredning

Elin

Jag är på jakt efter en ny lampa att ha över köksbordet så jag surfade rakt in bland lamporna. Min mässingfavorit blev takkronan Apollo. Alldeles underbar! Annars är äpplet i mässing också otroligt fint.

Svar: Tack för din medverkan i tävlingen, och lycka till! :)
Sofias Inredning

Rebecca

Jag har länge önskat mig en "liljan" att ha på bordet. En fulländad ljushållare som är såå fin! Stor dröm i en liten ask!

Hoppas sååå!
Rebecca

Svar: Tack för din medverkan i tävlingen, och lycka till! :)
Sofias Inredning

Sara

Hej!
Jag har länge spanat in detta bordet:
http://confidentliving.se/produkt/ninety-80x80-soffbord
Kombinationen av marmor och mässing är så fin=) Detta bordet är modernt med samtidigt tidlöst och när jag flyttar hemifrån så kommer jag nog att köpa just det här bordet.


Svar: Tack för din medverkan i tävlingen, och lycka till! :)
Sofias Inredning

Anonym

Mönstrena på celestial är underbara. Har tittat på dom och kan tänka mig att de skänker fina mönster runt omkring sig när man tänder dem. Tycker också att det är kul att mässingen kommit tillbaka i inredningen. Nu är det inte bara gammalt och mossigt utan det finns nytänkande och mode i mässing.

Svar: Tack för din medverkan i tävlingen, och lycka till! :)
Sofias Inredning

Mariell (astromella)

En Lilja i mässing på önskelistan står
men av Tomten jag inte sett ett spår
Därför mitt hopp till Confident Living står
om jag vinner fäller jag en glädjetår

Svar: Tack för din medverkan i tävlingen, och lycka till! :)
Sofias Inredning

Johanna N

Liljan! Kom hit så bjuder jag på ljus :)

Svar: Tack för din medverkan i tävlingen, och lycka till! :)
Sofias Inredning

Daniela

Här kommer ett trevligt tips till alla er som gillar vacker inredning & älskar matlagning. Skultunas fina mässing bokstöd(Bookends) blir en vacker detalj & fungerar perfekt för alla kok-& bakböcker som annars bara står bortglömda. Blir ursnyggt på köksön, i köksfönstret eller på marmorbrickan. Kan lova att med mässing i köket blir matlagningen plötsligt så mycket roligare :)

Svar: Tack för din medverkan i tävlingen, och lycka till! :)
Sofias Inredning

Lisa

Bokstödet Bookend är otroligt vackert! Denna detalj funkar lila fint bland den moderna skandinaviska stilen så som den orientaliska. En skimrande skönhet som passar i bokhyllan eller på skrivbordet! Hemma hos mig hade denna fått sin plats på skrivbordet tillsammans med mina absoluta favoritböcker!

Svar: Tack för din medverkan i tävlingen, och lycka till! :)
Sofias Inredning

Solbritt Ilkert

Ljusstaken ananas låg vore så snygg på bordet och den vore det roligt att vinna.
Hade jag råd skulle jag köpa lampan Guldregn som var så tjusig. Men man vet aldrig, en vacker dag så.

Svar: Tack för din medverkan i tävlingen, och lycka till! :)
Sofias Inredning

Jerker Nilsson

Följer på instagram som jerkanilsson.

Gillar verkligen den här gruppen, som passat perfekt i vårt nyrenoverade kök: http://confidentliving.se/produkt/vintage-mobelgrupp-25854126

Camilla K

Jag fastnade för denna stilrena spegel, ibland är det enkla bara så snyggt!http://confidentliving.se/produkt/refleksion-spegel-80x35

Följer på Instagram.

Madelene

Jag följer på instagram med maddiss.

Gillar verkligen den här lampan: http://confidentliving.se/produkt/diamond-pendel
Har suktat efter den länge då jag tycker att den är så enkel och snygg. Skulle passa perfekt i vardagsrummet men budgeten tillåter inte när man är student.

Hoppas!!

Sanna

Jag gillar verkligen ljusstaken Liljan och har alltid sneglat på ett par som min pappa har, men han vägrar att dela med sig! Hoppas på att få en egen som jag kan ha ovanpå öppenspisen!

Anna K

Jag gillar verkligen Liljan-ljusstaken. Jag är så arg på mig själv för att jag inte slog till på en par tre stycken när de var lätta att få tag på second hand. Att investera i en "bukett" Liljor kostar ju en slant i nyskick. Dock så är det roligt att den vackra designen har fått sin rättmätiga uppmärksamhet igen - för vacker är den!
annakarroj @ig

julianna fredriksson

Hej!

http://confidentliving.se/produkt/lunar-ljushallare-large Väljer denna ljushållare som skulle passa perfekt i min dotters romantiska rum. Hon är helt tokig i i inredning och design, blir en perfekt julklapp.

Följer confidentliving på Instagram julianna71

Mvh Julianna
[email protected]

Petra

Varje år har jag till jul hoppats på att få Skultunas vackra kruka, men alla mina paket har alltid varit mjuka. Nu hoppas jag att det inte länge till kommer dröja, för jag vill ha krukan, inte en till tröja!

Christina Udd


Detta är precis vad man behöver,
ljuvliga ljuslyktor att tända då mörkret faller över.
De sprider rofyllt och stilfullt ljus,
skapar mys och harmoni i varje hem och hus.
För de ger verkligen mys och passion,
och är en otroligt vacker dekoration.
Skultuna ljuslyktor är finaste design, färg och form,
om jag vinner Liljan skulle glädjen bli ENORM.
På vardagsrumsbordet skulle den få stå och lysa,
då skulle vi verkligen i vintermörkret mysa!
Hoppas nu turen ligger på min lott,
så får jag ett vardagsrum så stilfullt och flott!
Heter kiaudd och följer Confident Living på instagram,
hoppas nu på tur att Liljan till min brevlåda hittar fram.

God Jul!

Sofia Jerhammar

Hej!
Jag håller både tummar och tår
att jag denna fantastiska gåva får,
Skultunas lyktor i mörkret jag skulle vilja ha,
då skulle jag bli otroligt gla!

Johanna

Följer på Instagram:)

Har läääänge önskat mej en låg ananas ljusstake! Så en sån står på min önskelista inför jul:)

Marit

Oj så många gånger jag klickat in hos confident living och kollat på deras sortiment. Min favorit i mässing är Skultuna kin i set om 3 (dem vita med mässing på insidan). Dem har en enkel och klassisk design, kan tänka mig att dem ger ett varmt sken tack vare mässingen på insidan. Har länge velat ha dem men har tyvärr inte pengar till det.

Bella

Nattljusstake rund! Älskar när saker är stilrena och nattljusstake rund är ju just det! Den hade passat perfekt i mitt vardagsrum som har vita väggar, svart soffa och guld och mässingdetaljer. Äger ingen ljusstake och har verkligen suktat efter det så länge.

mvh Bella

Malin Svensk Björck

Ljuslyktan celestial skulle jag vilja ha. Den skulle vara så fin i vardagsrummet ovanpå på vår svarta kamin. Den måste ju lysa underbart vackert !
Älskar mässing och tycker det är kul att det finns så mycket att välja på nuförtiden 😊

Therese

Skultuna I'm in love! Kin-lyktorna, kom till mig! :D
Produkten jag faller för i butiken är pendeln Diamond. Tycker den speglar just min stil och smak, enkel men ändå stilren och lite galen.

Helena D

Liljan! Så otroligt fin, ett riktigt litet konstverk.
Jag fullkomligt älskar min No Early Birds bordslampa som jag köpte från Confident living tidigare i år. Och det hade ju matchat så himla fint med den vackra mässingskrukan från Skultuna, med nån härlig grön växt i. Eller varför inte en fin Amaryllis nu till jul :-)

Siri

Åh vad glad jag blev när jag såg denna tävling!
Följer dig på instagram, pinterest och självklart din blogg, du är min inredningsguru!
Jag fullkomligt älskar mässing och tycker det ger en helt underbar känsla i hemmet (:
Jag skulle otroligt gärna vilja vinna Skultunas kruka borstad mässing! Har spanat på en liknande hur länge som helst och tror att den hade varit helt fantastiskt fin i vårt vardagsrum (: Tack så länge!

Malin Sultan

Mässingsljusstaken Liljan är ju bara SÅ fin!
Men pga pris får jag därför lida pin
då en stackars student inga pengar får
men hopp om ett fint gratis pris, det slår!

Jessica walls

Hej! Följer på instagram. Hoppas på att vinna en Celestial, tycker den är helt makalös fin!

Mia

Tycker ljuslyckan Celestial och hela den serien från skultuna är gudomlig.
Så vacker, stilren och något jag ser stanna i hemmet hela min livstid. Då jag inga julklappar får i år så hade detta varit så uppskattat och lyst upp hela vintern. Blir glad bara utav att se den på bild.

Ellinor Klingblom

Vilken underbar tävling!
Jag som är ett stort fan och älskar mässing blev superglad över denna tävling. Skultuna är en favorit här hemma och som student är det sällan lätt att unna sig fina inredningssaker. Jag skulle så gärna vilja vinna "liljan" då den är alldeles underbar. Detaljerna i min smak får gärna gå i mässing till en vit bas. Marmor i kombination med mässing är otroligt stilrent och vackert och något jag gärna kombinerar. Så "liljan" på marmorbordet i vardagsrummet skulle bli så fint! :)

Håller tummen!
Hälsningar Ellinor

Anna G

Hej!
Följer Confident Living på ig sen innan :)
Den här vackra lampan, Diamond pendel http://confidentliving.se/produkt/diamond-pendel är fantastisk. Dramatisk och lekfull på ett stilrent sätt, så vacker! Skulle gärna ha den i mitt vardagsrum.

Anneli

Skultunas Lunar är väldigt vacker och hade gjort sig fint hemma hos oss. Följer redan confident living på IG.

Stina Polvi

Hejsan !
Det var svårt att välja en produkt, jag är oerhört svag för mässing just nu <3
Celestial ,Lunar och Feather är dock de jag spanat på denna höst och bara tycker är så läckra <3
Med sitt sken kan de lyfta en hel inredning.
Ha en fin helg, kram <3

Pernilla

jag är helt förälskad i Apollo lampan från Globen! Tänk att få ha den över köksbordet!
Dock från skultuna skulle kin ljushållarna vara helt ljuvliga på vårt soffbord!

Alicia

Som så många andra kvällar sedan det stod klart att jag får min första egna lägenhet vid årsskiftet sitter jag och inspirationssurfar. Mässing får jag inte nog av och Skultuna är en favorit så det här var en perfekt tävling! Svårt att välja bara en sak från hemsidan, men "ljusstake i mässing" från Gusums är klassiskt och tidlöst snygg, vilket är precis vad jag letar efter i inredning!

Trevlig helg :)

Alicia

Glömde ju fylla i min email!

Christoffer Gustafsson

Då min mor är nybliven pensionär, jag åt henne vill vinna den här. Nu när hon inte längre jobbar 9-5 har hon mer tid åt sitt hem. Inredning är hennes stora passion, så en Ananas bordslampa vore kanon.

Emma

Celestial ljushållare är min absoluta favorit. Ljuslyktan är inspirerad av vårt solsystem och det är verkligen den berättelsen som når fram till mig när jag ser lyktan. Skenet från den är magiskt tack vare det fina mönstret.

Julia

Älskar Skultuna Kruka i borstad mässing. Det känns verkligen som om den kan lyfta klassiska växter så som Ormbunken och svärmorstungan och ge de en mer lyxig känsla än ett vardaglig intryck, som de vanligen ger i sina simpla porslinskrukor.

Mvh Julia [email protected]

Liie

Följer nu på ig (liielarsson) och helt ärligt tyckte jag Celestial var finast av alla mässingprodukter! Och tänk vad vackert den lär glimma när man tänder ljuset inuti. Annars om man ska välja något som inte är bland vinsterna så väljer jag Feather Ljushållare, nästan lika fin som Celestial ;)

Josefine Johansson

-Följer!
-Liljan är precis vad jag skulle vilja ha hemma på mitt hallbord. Dess eleganta form och färgen mässing är något som tilltalar mig otroligt mycket. Ljusstakar i allmänhet är något jag tycker om att dekorera med. Fin prydnad och mysig ljuskälla är ju en oslagbar kombo. Så mycket mer om varför jag vill ha just liljan kan jag inte säga, den är just så himla fin på grund av sin enkelhet.

Med vänlig hälsning,
Josefine

ann-sofi texén

jag är med och tävlar

hanna

Jag föjer på instagram (stannahanna)

Jag är på jakt efter det perfekta soffbordet och drömmen om jag hade den budgeten är detta :http://confidentliving.se/produkt/o-table-soffbord-green-indigo-marmor! Det är helt enkelt perfektion!

Evelina

Ljusstaken Liljan, för att den är både klassisk och modern på samma gång, precis som Skultuna självt!

Elin

Då jag älskar Lara Bohnics smycken blev jag väldigt exalterad över hennes samarbete med Skultuna. Att blanda nyskapande Bohnic med det traditionella Skultuna och få fram en kollektion som andas Art Deco känns väldigt rätt i tiden. Mina favoriter i Mässing är således hela The London Collection, men mitt hjärta klappar extra för Celestial som har ett fantastiskt mönster. Den skulle gärna få stå här hemma och sprida vackra skuggor.

Maria Lindqvist

Cymbal Pendel mässing av bsweden skulle harmonisera med vårt runda matsalsbord. Jag älskar mässing och den enkla klassiska formen på den här ljuskällan.
Ljuslyktan Celestial väljer jag utan tvekan om jag vinner. Den kommer att avge ett så vackert sken och sprida en sån härlig värme så här i vintermörkret.

Följer som @en_mary


Angelica

I hemmet njuter jag av vackra ljus, det sprider en stämning och känsla av lycka i vårt hus.
Som mammaledig och inredningstokig är det jobbigt när pengarna går sin, här sitter jag och drömmer om ljuslyktor i mässing som heter Kin.
Skultuna är tidlösa och glänser så flott, nog skulle mitt hjärta av dessa må väldigt gott!

Åsa "Feather"

Att göra ett enda val, är inte lätt. Ett stycke historia, tidlöshet och närvaro i ett. "Märkt med "Skultuna" - etikett. "Feather" är nog den jag önskar allra mest men älskar även "Liljan" och "Celestial" det är ett angenämt men svårt val. Vem tror Ni att jag är? Överraska mig i den tid som Är. "Confident Living" Önskar Er Alla "God Jul & Gott Nytt År". Lågan skall brinna, mässing den glimma och hoppet skall aldrig försvinna.

Linn

http://confidentliving.se/produkt/lunar-ljushallare-large

Jag skull vilja vinna Lunar ljushållare från The London Collection - bara för att jag länge drömt om den och vill unna mig en fin ljusstake då jag ska flytta hemifrån.

Confident Livings produkter är svårslagna!

Linn

PS. Jag heter staarlet på instagram.

Josefin K

Drömbordet till lägenheten, som skulle göra helheten.
Bordet är självklart i mässing och marmor, vem skulle bli "avundsjuk" om inte min mor?!
Oxo design gör fina saker, men vackra Skultuna faller alla i smaken! En ljuslykta från celestial serien så skön, hoppas den finns under granen så grön! (http://confidentliving.se/produkt/mini-o-table-sidobord)
Hoppas att det äntligen kan vara min tur att ha lite vinstlycka :) tack för en inspirerande blogg Sofia!

Christina Palo

Åh om jag skulle ha tur o vinna ngt vackert till vårt vardaggsrum
http://confidentliving.se/produkt/ninety-table-xl-soffbord
Detta är något som skulle passa då jag börjar bli så less vårt björkbord,så denna skulle ge det ett lyft <3

Victoria

Om jag skulle vinna skulle jag vilka ha den sexkantiga vasen! http://confidentliving.se/produkt/vas-sexkant-18x9

Idagsläget agerar lite vad som helst vas (tex en shaker), eftersom man som student inte riktigt lägger pengarna på en vas i första hand...

Marika

Skultuna Celestial står högst upp på önskelistan! Skulle så gärna vilja ge den till min svärmor att ställa intill fotot på hennes pappa som nyligen gick bort så hon kan tända ljuset om kvällarna, titta på dess vackra sken och sända en extra tanke till sin pappa.

Eva P

Jag älskar verkligen mässing men mer av den gamla sorten. Denna bibliotekslampa skulle passa perfekt till min inredning. http://confidentliving.se/produkt/bibliotekslampa

Frida

Tack för en fin och inspirerande blogg!

Åh, vad mycket fint det finns att välja mellan. Verkligen inte lätt, men jag tror jag skulle välja ljuslyktorna "Kin". De är så söta och skulle passa jättefint till mitt köksbord!

Madeleine

Hej!

Min favorit är helt klart "Tall Mini O table - Vit marmor/Mässing stomme" . Det är så fint för det passar in lite varsomhelst. Som ett fint bord vid sängen, ett sidobord vid soffan, eller varför inte mötas av det i hallen? Underbart och "enkelt" helt enkelt!

Elin

Men HUR kan jag ha missat denna tävling!
Som jag speciellt trånat efter Lara Bohinc-ljusstaken nu när den dykt upp lite överallt! Kärlek vid första ögonkastet.
När det gäller mässingsdetaljer så finns det ju så mycket snyggt just nu. Har alltid varit lite feg om jag ska vara ärlig, och det är mer på senare år som jag fått upp ögat för det där som sticker ut som pricken över i:t i känslan i ett rum! Våga ska bli min nya grej! Så mitt val blir Ananas-bordslampan från Gusum mässing. Tror den skulle bli så himla cool mot det mer neutrala.

Håller tummarna och önskar glad jul!

Frida

http://confidentliving.se/produkt/diamond-bordslampa

Inflyttade i vårt nyköpta hus,
saknas fortfarande en hel del ljus,
en lampa i mässing skulle liva upp,
och göra det lite enklare att på morgonen kliva upp.
Nu när vädret är så kallt och grått,
skulle denna diamant få mitt humör på topp!

Matilda

Vi har nyss renoverar våran lägenhet och jag kan innerligt erkänna att jag fastnas i grått, marmor och mässing träsket. Och en ljusstake som Liljan skulle vara som pricken över it!!! Hoppas hoppas hoppas...!

Camilla

Följer sedan tidigare (camillasrum).

Jag skulle vilja vinna http://confidentliving.se/produkt/celestial-ljushallare-massing. Den skulle komplettera Kin-lyktorna och ge ett fantastiskt mönster när den är tänd. Vilken fin julklapp till mig själv det skulle bli. :)

Malin

Liljan ljusstake..vacker och enkel i sin form och elegans. Den skulle glimma så underbart i sin mässings skrud och sprida ljus i mitt hus. En fin julklapp till mig själv helt enkelt.

Agnes

Jag behöver mer ljus i min nya lägenhet. Denna lampa skulle passa superbra i mitt vardagsrum tillsammans med andra mässingdetaljer som jag har, det är jag säker på!
http://confidentliving.se/produkt/neb-brasslamp-tak

God Jul!

Josefin K

Glömde skriva att jag självklart följer ConfidentLiving (se mitt tävlingsbidrag ovan) :)

jenny

Vackra liljan jag tror jag är kär!
Så länge jag önskat att du ska vara här!
Om confident living lämnar dig som paket under gran.
Jag skulle jubla, skutta & dansa glädjepolka hela dan!

Olof

Efter en julklapp har jag letat med ljus och lykta, men inte ännu haft någon lycka. Ljusstaken Liljan jag gärna till flickvännen vill ge, det skulle nog få både hennes ögon och läppar att le. Mässing som är hennes stora inredningspassion, kommer står tidlös i vårt hem ända fram till pension. Men nu vi lever livet, och att jag älskar henne är givet!

instagram: olofborgmalm

http://confidentliving.se/produkt/apollo-takkrona hade varit snygg i vårt vardagsrum!

heidi

http://confidentliving.se/produkt/diamond-vagglampa
är inte speciellt bra på att rimma eller motivera så får väl improvisera ;)
sjukt nyfiken hur den härs skuggor blir när den lyser , när man själv sitter i mörkret och myser.
(plus så gillar jag namnet, jag själv är en oslipad diamant haha)

iaintlikeyou på instagram

Marie Lyander

Jag fick en viss beslutsångest, när jag kollade in alla produkter av mässing, som finns hos Confident Living! Jag gillar ju verkligen mässing och jag älskar ljuslyktor, så fastnade till slut för Feather ljushållare – mässing.... men konkurrensen var svår! Liljan är ju också helt underbar, nej nu börjar jag vela igen....Det blir "dött lopp" mellan dessa två, jag älskar dem bägge! På en gammal amerikakoffert, har jag en samling med fina ljusstakar/lyktor och där skulle Feather, eller Liljan passa fantastiskt fint!

Johanna

Följer sen tidigare på instagram
En liljan ljusstake är helt klart min favorit, en klassiker som gärna får flytta här

Linnea Backus

dom fina värmeljusen jag vill vinna. Dom jag finna brinna vid min julklapps slinga. Jag blir glad av en rad ljus istället för snus, din blogg jag finna vinna mig en tjej rolig å otrolig.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress