Teamets senaste lägenhetsstyling ägde rum på Kastellgatan 19. En lägenhet med stor potential till att bli helt fantastisk med en renovering! En otrolig takhöjd, rymliga rum och djupa fönsternischer.
I sovrummet var det väldigt mycket ek, så för att dämpa ner det lite och göra det "luftigare", satte vi över den tapeten som satt i själva nischen vid sängen. Tapeten var rätt mörk med blommor i vinrött och brungrå botten så istället valde vi att sätta fast en massa svartvita utklipp över tapeten för att liksom lätta upp det och göra det lite mer modernt. Tycker det blev himla fint, och kanske ett tips till dig som vill förändra en del av en vägg hemma? :)
 
 Foto: Alvhem Mäkleri
 
Nalliiz

Ser otroligt mysigt ut! :D

TIDSTJUVEN

Så snyggt! :D Fiffigt med en urklippsvägg.

Junitjej

Så fint man kan bo!

MODELEINE

Är det sant att vissa bakar bullar i lägenheten innan visningen för att spekulanterna ska känna doften och få en hemmastadd känsla? :)

hannaly // en inredares tankar

Väggen i sovrummet blev verkligen fin!

Jenny

Vad smart med utklippen, blev jättesnyggt!

Tess

Åh, så snyggt! :) Kram

Elin Jonsson

Sååå snyggt! :)

A-mamman

Fint men jag måste fråga dig som är proffs: varför alla dessa tända lampor? Jag förstår att man vill ha bra ljus men i varenda mäklarannons blir man bländad av tända lampor som inte gör bilderna bättre. Varenda taklampa, sänglampa, kökslampa och spot ska vridas på - why?!

Svar: Det är helt enkelt så att mycket ljus behövs för att få till bra och klara bilder. Nu när det börjar skymma tidigt så är det viktigare än någonsin att ha mycket lampor ;) Annars blir bilderna dassiga..
Sofias Inredning

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress