I fredags när jag kom fram till Kosta och alla härliga inredningsbloggare slutit sig samman var det dags för en snabb lunch för att sedan traska iväg till glashyttan. Där fick vi dels prova på att blåsa glas, men också att slipa glas. Detta var verkligen jätteroligt och man förstår kanske först nu vilket jobb det är att blåsa vinglas m.m. Visste ni att hela 18 personer är involverade i tillverkningen av ett vinglas? Någon blåser, någon formar, håller koll på höjder, ansvarar för foten, slipar m.m.
Efter besöket i hyttan var det dags för Nordsjö Idé & Design att hålla i trådarna och Per Nimér höll som vanligt ett väldigt inspirerande och roligt föredrag och pratade trender för nästa år!
Framåt kvällen var det dags för Ulrika Lagerbielke att hålla i vinprovning och vi fick testa på att dricka viner i olika sorts glas och kände helt klart att vin skall drickas ur noga utvalda glas för att passa just det vinet. Sedan var det dags för julbord som bjöds på mycket god mat, sällskap och skratt!
 
Tack så jättemycket till Trendenser, Milk och Kosta Boda Art Hotel för en mycket trevlig helg!
 
Foto: Sofia och via min Instagram
 
 
 
Anonym

Så du har besökt småland vad trevligt :) Kosta Boda Art Hotel är super fint en god vän jobbar som hovmästare på restaurangen där :)

Svar: Ja visst är det ett helt fantastiskt hotell! :)
Sofias Inredning

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress